Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011-es év

ÉVZÁRÓ

 

 A napokban volt az idei utolsó összejövetelünk. Ez már nem a varrásról szólt. Hangulatos, ünnepváró, csendes pár órát töltöttünk együtt. Karácsonyi gondolatokat, történeteket osztottunk meg egymással, énekeltünk egy kicsit. Apró ajándékokat készítettünk előzőleg, amit itt adtunk oda valamelyik foltbarátunknak. A terített asztel mellett ácsorogva jutott még idő egy jó beszélgetésre is.

Csantavéren kaptunk egy anyagcsomagot, amiből varrnunk kellett egy takarót és aztán ajándékba adni valakinek. Igazság szerint a takaró egy kedves klubtársunk keze munkáját dicséri. Az ajándékozott egy két gyermekes fiatal anyuka, akinek reméljük, örömet csempészhettünk nehéz betegséggel küszködő napjaiba.

Hagyománnyá nőtt egy régebbi kezdeménxezés: amikor a csoportunkban kisbaba születik, a klub tagjai saját készítésű ajándékkal lepik meg. Novemberben megszületett Elvira, neki készül egy mesekönyv. Mosható, színes, babakezekbe való egyedi ajándék. Mindenki készít ilyenkor egy 15x15-ös mesekönyvlapot, amit összedolgozunk. Ötletes, szép dolgokat láttunk! Reméljük, Elvira is szívesen játszik majd vele.